Dit is groot nieuws! Hoewel de iPhone 5 nog niet eens uit is, durft het Chronic Dev Team al te beweren dat de iPhone 5 en de bestaande iPad 2 gejailbreaked kan worden. Dit beweerde jailbreakontwikkelaar p0sixninja van het Chronic Dev Team.

P0sixninja komt met het nieuws tijdens een presentatie op MyGreatFest. Hij zegt dat de iPad 2 en de iPhone 5 gejailbreaked kunnen worden door gebruik te maken van vijf userland exploits die de afgelopen tijd zijn ontdekt. Het voordeel van de userlandexploits is dat er wederom applicaties als JailbreakMe.com gemaakt kunnen worden en er geen software op de PC/Mac nodig zal zijn om het toestel te jailbreaken.

Een nadeel is dat de userlandexploits echter weer gedicht kunnen worden met een softwareupdate. Een hardware update zal dus niet nodig zijn. Wat betekent dit voor jou?

Dit kan betekenen dat als iOS 5 en/of de iPhone 5 gelanceerd worden deze vrijwel direct gejailbreaked kunnen worden en untethered wel te verstaan. Tot nu hebben alle userland jailbreaks een untethered jailbreak te weten bewerkstelligen.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.