Apple zal op de jaarlijkse World Wide Developers Conference (WWDC) een aantal belangrijke softwareprogramma’s onthullen, namelijk: iCloud, dit zal de cloud service van Apple worden, ook de opvolger van OS X Snow Leopord: OS X Lion en natuurlijk iOS 5.
Apple verklaarde eerder dat de concentratie dit keer meer ligt op de software, met in het bijzonder iOS en Lion, en recente geruchten beweren dat de volgende generatie iPhone niet geintroduceerd wordt tijdens de WWDC.

De echte grote aankondiging van dit jaar zal iCloud zijn. iCloud is naar verwachting muziek ‘in de lucht’, vergelijkbaar met Google Music. Apple heeft afgelopen dinsdag bevestigd dat iCloud aangekondigd gaat worden, maar niet wat iCloud precies is. Recente berichten zeiden dat Apple een licentie heeft met EMI en had bijna een deal gemaakt met Sony en Universal, welke een weg moest banen voor iCloud. Het is nog even afwachten!

Eerder werd bekend gemaakt dat Steve Jobs weer zelf op de Keynote zal staan van het WWDC.

Het WWDC start op maandag 6 juni om circa 19:00u.

 

3 replies
 1. sum1
  sum1 says:

  Ik heb nu een ipod touch met ios 4.3.1, maar heb deze nog niet gejailbreaked. Kan ik hem updaten en jailbreaken als ios 5 en een jailbreak er zijn?

  Reply
 2. Joost
  Joost says:

  Dat is altijd maar even afwachten @sum1. Als iOS 5 geïntroduceerd zal worden, is het verstandig om te wachten totdat er een jailbreaktool uitgebracht wordt. Dit zal natuurlijk op onze site vermeld worden.

  Reply
 3. sum1
  sum1 says:

  @Joost
  Oke thanks, ik wacht dan wel af ;). Heb al mooie geruchten gelezen dus kan al niet meer wachten.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.