Android was tot op heden het besturingssysteem van de widget. iOS gebruikers waren (en wellicht zijn) hier best een beetje jaloers op. Sinds het huidige jailbreak tijdperk is dit niet meer nodig.

Dashboard X is een Cydia app die het mogelijk maakt op eenvoudige wijze widgets op je iPhone of iPad tevoorschijn te halen. Met de nieuwe versie van Dashboard X is het zo eenvoudig geworden dat we er over moesten schrijven. De grote upgrade is sinds een aantal dagen te vinden in de Cydia store.

Dashboard X 2 brengt een hele bende nieuwe eigenschappen met zich mee, inclusief het aanpassen van de grootte van de widgets en het onafhankelijk roteren van de tweaks zowel in landschap modus als in verticale modus. Met DashboardX is het mogelijk verschillende tweaks te activeren, zoals een klok en snelkoppelingen voor WiFi, geluid, helderheid van het scherm en nog veel meer.

Een nog leuker feit is dat Dashboard X 2 een gratis upgrade is voor bestaande gebruikers en $ 1,99 voor nieuwe gebruikers. De app is te vinden in Cydia via de ModMyi repo. Laat in de comments weten wat je ervan vind!

Join the Forum discussion on this post

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.