Als je al geüpdatet hebt naar iOS 5 dan weet ik zeker dat de meeste van jullie het Notificatie Center erg op prijs stellen. Het is een prachtige toevoeging op het iOS besturingssysteem en een eigenschap die we al veel eerder wensten. Er zijn toch nog manieren om Notificatie Center nog beter te maken, en een daarvan is het installeren van IntelliScreenX.

 

Voordat we verder gaan moet je weten dat IntelliScreenX niet zomaar in de AppStore te vinden is, maar je er een jailbreak voor nodig hebt. Deze tweak sleept je misschien over de grens om te gaan jailbreaken.

Als je IntelliScreen van Intelliborn voorheen gebruikte ben je wellicht al bekend met een aantal van zijn eigenschappen, maar de laatste versie is herontworpen om samen met het iOS 5 Notificatie Center te werken met een aantal geweldige nieuwe eigenschappen.

Het begint met het Notificatie Center beschikbaar te maken op je Lockscreen en maakt het mogelijk om allerlei Widgets van derden te activeren. Ook de QuickSettings widget is geweldig, inklapbare notificaties en overige onderdelen zoals Twitter, Facebook en RSS streams maken het allemaal waard. Dit soort verhalen maken veel duidelijk met een video, dus daar gaan we:

4 replies
 1. Gerben
  Gerben says:

  Dit lijkt meer op een vernieuwe userinterface voor een beperkt aantal apps. Wat is de functie van het lockscreen ook alweer?

  Reply
 2. benno
  benno says:

  ja erg handig, nu kan iemand die je telefoon jat je meteen een email sturen, omdat hij zonder code toegang heeft tot je mail, en een paar andere hooft functies. erg functioneel!

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.