Het ziet ernaar uit dat Apple de untethered exploit van ion1c in iOS 4.3.3 niet heeft gedicht. Dat betekent dat we binnenkort een untethered jailbreak voor iOS 4.3.3 te zien krijgen!

Dit is bevestigd door de iPhone ontwikkelaar Comex, die achter populaire jailbreaktools als Spirit en JailbreakMe zat. Zoals je wellicht al wist, kwam iOS 4.3.3 gisteren uit via iTunes.

Deze untethered exploit gaat nu al weer een tijdje mee, wat betekent dat Apple het druk heeft met andere dingen als hackers dwars zitten.

De jailbreaktools zullen waarschijnlijk weer uitkomen in de vorm van Redsn0w, PwnageTool en Sn0wbreeze. Als je afhankelijk bent van een simunlock moet je wachten op PwnageTool (Mac) of Sn0wbreeze (Windows).

Als je nu update naar iOS 4.3.3 zal hij te jailbreaken zijn met Redsn0w, echter wel tethered. Dus ik raad aan nog even te wachten totdat alles is geupdate. Als je niet afhankelijk bent van een simunlock moet je even wachten op de volgende versie van Redsn0w die waarschijnlijk zeer snel zal verschijnen.

We houden je op de hoogte!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.