,

iOS 7 Untethered Jailbreak is al in de maak!

Het ziet ernaar uit dat we op de iOS 7 untethered jailbreak niet lang hoeven te wachten, als we kijken naar de voortgang van hacker P0sixninja.

iOS-7-logo

P0sixninja bevestigde dat hij al kwetsbaarheden heeft gevonden in de iOS 7 software en dat hij werkt aan het uitbuiten van deze kwetsbaarheden. Als die kwetsbaarheden niet gedicht worden in de komende beta versies en de Golden Master versie, kan P0sixninja, samen met de Evad3rs, een jailbreak tool maken waarmee we onze iOS toestellen kunnen jailbreaken.

ios7jailbreak

Hij geeft aan dat de tethered jailbreak maar door ‘amateurs’ ontwikkeld moet worden. Dat kan betekenen dat de ontwikkelaar aan de untethered jailbreak werkt, waar we op zitten te wachten!

Join the Forum discussion on this post

9 replies
  1. Crispy
    Crispy says:

    Leuk zulke optimistische berichten… Hoe lang werd er over een untethered jailbreak voor iOS6 gesproken, om welke redenen werden we zo lang aan het lijntje gehouden en hoe lang konden we wachten op de uiteindelijke release?

    Ik laat me niet meer opnaaien door dit soort berichten, zeker omdat iOS7 nog geen public-release versie heeft en er nog van alles kan en zal gebeuren tot het moment dat dat wel zo is.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *