,

iOS 9 Untethered Jailbreak demo door iH8sn0w

iH8sn0w, een welbekende en gereputeerde hacker binnen de jailbreak wereld heeft een demonstratie gegeven van een iOS 9 untethered jailbreak die werkt op zijn iPhone 5. De jailbreak laat een verbose boot zien, een gepersonaliseerde boot logo, code injectie en Cydia.

iOS-9-jailbreak

iH8sn0w draait de iOS 9 GM versie op zijn iPhone die onlangs is vrijgegeven door Apple met buildnummer 13a340 zoals te zien is in het About menu in de Settings app. De iOS 9 versie voor het publiek zal waarschijnlijk hetzelfde zijn als deze GM versie.

Zie hieronder de volledige demonstratie in de video:

In de video laat iH8sn0w Anemone zien. Dit is een tweak die je in staat stelt thema’s te installeren op iOS. Normaal gesproken zijn we sceptisch over dit soort video’s, maar het is veilig om te stellen dat dit gaat om een echte jailbreak aangezien het iH8sn0w is die het bewijs plaatst.

Dit is natuurlijk nog maar het begin van de iOS 9 jailbreak, want er zijn nog veel meer toestellen die gaan draaien op iOS 9 waardoor er wellicht andere kwetsbaarheden benodigd zijn om een jailbreak te bewerkstelligen.

 

Maar laten we eerlijk zijn; als iH8sn0w een iOS 9 untethered jailbreak kan ontwikkelen dan kunnen teams als TaiG en Pangu dat vast en zeker ook!

Join the Forum discussion on this post

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *