Het kat en muis spel pakt voor Apple op dit moment wat gunstiger uit doordat de Limera1n exploit en de SHAtter exploit gedicht zijn met de iPad 2.

De iPhone ontwikkelaar en hacker iH8sn0w heeft vandaag bevestigd dat Apple de Limera1n exploit is gedicht met de iPad 2. Al de huidige jailbreaktools maken gebruik van de exploit die Geohot gebruikte in zijn Limera1n jailbreak. De Limera1n exploit is aanwezig in de hardware en daarom was deze alleen door Apple te dichten met nieuwe hardware, de iPad 2.

Dan resteerde de hoop dat de SHAtter exploit dan nog aanwezig zou zijn. MuscleNerd, hoofd van het iPhone Dev Team heeft echter bevestigd dat de SHAtter exploit ook is gedicht. Dit betekent dat vroege iPad 2 jailbreaks moeten bestaan uit Userland jailbreaks, denk hierbij aan de exploit die gebruikt werd bij jailbreakme.com 2.0.

Dus nu moeten we wachten totdat iemand zoals Comex, die gespecialiseerd is in userland jailbreaks, nog een exploit vindt en een tool als jailbreakme maakt om iOS 4.3 te jailbreaken!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.