Een thema genaamd Metroon heeft veel publiciteit gekregen, die het normaal gesproken niet zou krijgen. Misschien dat het enigszins te maken heeft met het feit dat dit een van de eerste Windows 8 thema’s is die verschijnt op de iPhone.

We hebben besloten om het Metroon thema eens uit te proberen. Wat we uitvonden is dat het een DreamBoard thema is die je kan bemachtigen voor $1,50 in Cydia via de ModMyi repo. Maar is het waard om er een hype van te maken?

De heren van idownloadblog hebben er weer een mooi filmpje van gemaakt!

We denken dat het de hype waard is, omdat de ontwikkelaar van het Metroon thema iets gecreëerd heeft dat gemakkelijk samen kan werken met de standaard iOS werking.

Met een simpele aanraking ga je met Metroon weer terug naar het thuis scherm, en je kan gemakkelijk je iPhone gebruiken zoals je normaal gesproken zou doen, als je bijvoorbeeld snel een taak wilt uitvoeren. Met andere woorden, schakelen tussen twee interfaces is gemakkelijk en vloeiend.

En nog het aller belangrijkste is dat het een stabiel thema is i.c.m. DreamBoard.

Een klein stukje kritiek is dat we graag meer persoonlijke tegels zouden willen zien, misschien met de volgende update? Er moet ook een gemakkelijkere manier komen om tegels aan te passen en te verplaatsen. Daarnaast moeten we ook meer ‘live’ tegels komen.

Wat vind jij ervan?

Wat vind jij van een Windows 8 thema op een iPhone?

View Results

Loading ... Loading ...

Join the Forum discussion on this post

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.