Met de komst van de iOS 6 jailbreak zijn allerlei ontwikkelaars bezig om hun tweaks, apps en thema’s te updaten. Ook voor de iPhone 5 zijn er weer noemenswaardige thema’s te vinden.

Tegenover een mooi thema staat wel een kleine vergoeding tegenover die je met Paypal of je creditcard kan betalen. Hieronder een aantal thema’s waarvan we vinden dat je die moet proberen.

We hebben hieronder (in onze ogen) de beste Winterboard thema’s genoemd voor iOS 6, voor iPhone 5, iPhone 4S en iPhone 4 gebruikers. Veel van de thema’s werken ook met de iPhone 3Gs, maar zijn ontwikkeld voor het Retina display. iPad gebruikers kunnen zoeken naar de thema’s met de dezelfde naam in Cydia.

De beste Cydia apps en thema’s kosten meestal rond de $ 2,99, maar er zijn ook gratis thema’s of voor $ 1,99. Om deze thema’s te vinden open je Cydia en download je het thema. Vervolgens activeer je het thema met Winterboard.

Laguna HD 2 for iPhone 5

laguna_hd_2_for_iphone_5

Laguna HD 2 is een thema speciaal voor de iPhone 5 met iOS 6 en is een thema dat zacht oogt met een simplistische look.

Het thema is in Cydia te vinden voor $2,99.

Ayecon

ayecon

Ayecon Cydia Theme voor iOS 6.Dit thema is een van de meeste scherpe thema’s van Cydia. Dit thema ziet er goed uit en draait vlekkeloos op de iPhone 5 met updates die bugs verhelpen. Hier zit je dus een tijdje goed mee!

Het thema bevat aanpassingen aan je home screen, lock screen en nog meer apps zoals Berichten. Het thema bevat meer dan 120 icoontjes die automatisch worden toegepast als je het thema activeert in Winterboard.

Aycon kost $2,99 in Cydia en is het geld dik waard!

 

CarbonX HD

carbonxhd

CarbonX Cydia thema voor de iPhone 5.

CarbonX HD en Carbon X HD Pro zijn mooie thema’s die een verzameling van leuk uitziende icoontjes en tweaks toevoegen op je iPhone. CarbonX HD werk goed op de iPhone 5. De CarbonX HD Pro versie bevat meerdere stijlen van icoontjes en kleurkeuzes.

CarbonX HD Pro is te koop voor $2,99 in Cydia.

 

Fifty Foot Shadows HD

fifty foot shadows

Fifty Foot Shadows HD Cydia Thema op de iPhone 5.Fifty Foot Shadows HD is een cool iPhone 5 thema met erg mooie wallpapers. De app bevat foto’s van John Carey en is een van de weinige thema’s met een bewegende achtergrond.

Het thema is gratis in Cydia te vinden.

 

ARC’d HD

arcd hd
ARC’d HD op de iPhone 5.

Het Arc’d HD thema is een simpel Cydia thema die veel icoontjes bevat. Het thema behoud het minimalistisch en stijlvol dat een van de redenen is dat we dit thema erg mooi vinden.

Arc’d HD is een gratis thema en te vinden in Cydia.

 

Jaku

jaku

Jaku is een mooi uitziend Cydia thema.

Jaku is nog een betaald Cydia thema die meer dan 100 nieuwe icoontjes bevat die automatisch worden toegepast als het thema geactiveerd wordt in Winterboard. Jaku bevat aanpassingen aan het Notificatie Center, lock screen en meldingen.

Jaku is in Cydia te vinden voor $2,99

 

Glasklart HD

glaskart hd

Het Glasklart thema bevat icoontjes met een glas-look.Glasklart HD beweert dat hij meer dan 7000 icoontjes bevat en moet officieel nog geupdate worden voor iOS 6. Het enige wat we zagen dat de Berichten app nog niet meegenomen is met het thema.

Glasklart HD is gratis te vinden in Cydia.

 

LeviathanHaz3 HD

LeviathanHaz3 HD

The LeviathanHaz3 HD is a premium Cydia theme.

LeviathanHaz3 HD is ontwikkeld voor de iPhone 4, iPhone 4S en de iPhone 5 en ziet er prachtig uit op Retina schermen. Er zitten meer dan 600 icoontjes in en het uiterlijk van veel apps worden volledige aangepast. Gebruikers kunnen ook het uiterlijk van de lock screen aanpassen en kunnen er widgets worden toegepast.

 

Boss.iOS

boss ios theme

Het Boss.iOS Winterboard Thema is van hoge kwaliteit.

Boss.iOS is het duurste thema in de lijst van beste Cydia/Winterboard thema, maar het is het zeker waard. Boss.iOS is niet via Cydia te vinden, maar via Theme It; een app die je wel weer via Cydia kan downloaden. Boss.iOS bevat erg scherpe icoontjes voor alle populaire apps.

Boss.iOS is voor $3,99 te vinden in ThemeIt en werkt met iOS 6 en de iPhone 5.

Join the Forum discussion on this post

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.