Sommige tweaks zijn erg handig, die je het leven op de iPhone gemakkelijker maakt, dat Apple soms niet toelaat. Aan de andere kant zijn er ook tweaks die niet erg handig zijn, maar wel erg leuk zijn. Daar is dit er één van!

Wellicht mosterd na de maaltijd, maar deze tweak wil ik wel even meenemen. Wat Slide Enhancer doet is eigenlijk erg simpel. Eenmaal geïnstalleerd (gratis via Cydia) krijg je een nieuwe optie in de Instellingen app van iOS. Her kan je verschillende opties aan en uit zetten. Wat deze opties eigenlijk doen is verschillende gedeeltes van je lock screen wijzigen zoals de tekst die wordt weergegeven “Ontgrendel”. Niet echt schokkend, maar het werkt.

De volgende opties zijn aanwezig: Batterij percentage, klok, WiFi netwerknaam, IP adres, een persoonlijke tekst en als laatst de RAM (werkgeheugen) dat je toetsel nog beschikbaar heeft.

Dat is het eigenlijk wel mee gedaan. Slide Enhancer voegt geen nieuw icoon toe aan je homescreen. De tweak is gratis en kan gevonden worden onder de BigBoss repo in Cydia.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.