evasi0n7

Ondertussen ben je wel op de hoogte dat de Evad3rs hun jailbreak hebben vrijgegeven in de vorm van een untethered jailbreak voor iOS 7, genaam Evasi0n7. Daarmee kan je iOS 7.0 t/m iOS 7.0.4 jailbreaken.

Jailbreak loopt vast

De gehele jailbreak duurt ongeveer 5 minuten om uit te voeren. Ondertussen herstart je toestel een aantal keren. Als het proces vast loopt, op welk punt dan ook, het is veilig om het programma te herstarten. Je kan ook het toestel herstarten (indien nodig met Power+Home voor 5 seconden) en dan het proces weer opnieuw starten.

Jailbreak is niet gelukt

We zien best veel berichten op onze site en op Twitter verschijnen dat het toestel na de jailbreak continu opnieuw probeert op te starten. Als jouw dit ook overkomen is, probeer een volledige restore van het toestel via iTunes (home+power 15 seconden inhouden en daarna power los laten en de home knop 10 seconden ingedrukt houden). Als je toestel herstelt is, wacht op een update van Evasi0n7.

Cydia errors

cydia io7

De jailbreak was voor ons allemaal zeer verrassend, ook voor Saurik, de ontwikkelaar van Cydia. Omdat er nooit een tethered jailbreak voor iOS 7 is verschenen met volledig werkende kernel patches, heeft Saurik Cydia niet kunnen testen op iOS 7. Dus hij heeft geen idee wat er werkt en wat er niet werkt. Hij heeft tijd nodig om dit uit te zoeken.

saurik ios7-1

Onthoud ook dat als er meer mensen te weten komen over de iOS 7 jailbreak, er meer gebruik gemaakt gaat worden van Cydia. De vorige keer dat er een jailbreak werd vrijgegeven hadden de Cydia servers er ook even last van.

Deze tweak werkt niet

We krijgen ook de vraag welke tweaks werken met iOS 7. Er wordt momenteel door verschillende mensen een lijst gemaakt waarin dat wordt aangegeven. Maar we kunnen je wel vertellen dat de meeste tweaks nog niet werken op iOS 7. De ontwikkelaars van deze tweaks werken er hard aan om deze werkend te krijgen met iOS 7.

We’ve been getting a lot of questions from users regarding tweak compatibility in iOS 7. We are currently compiling a list, but our boilerplate response has been that most tweaks probably don’t work correctly. Again, developers were given little (if any) heads up to this jailbreak release and thus have not had the chance to test their apps and make the necessary updates.

We weten in ieder geval zeker dat tweaks en apps die gebaseerd zijn op MobileSubstrate nog niet functioneren:

pod2g mobile substrate

Als het goed is zullen deze problemen met de tijd opgelost worden.

[polldaddy poll=7667533]

 

Join the Forum discussion on this post

9 replies
 1. Kevin
  Kevin says:

  Mijn Iphone 4 IOS 7.0.4 is gejailbreakt met de Evad3ers tool. 1e keer mislukte hij waarna alle apple apps(telefoon etc.) weg waren. 2e keer is het wel gelukt

  Reply
 2. Timo
  Timo says:

  Ik heb een iPad 2,4 mid 2012 ik had de versie 7.0.2 wou hem jailbreaken heb het in totaal 4x geprobeerd de eerste keer wou hij niet meer opstarten de rest van de keren ging hij na Reading kernel uit en bleef hij de hele tijd opnieuw opstarten kan iemand mij vertellen wat ik fout doe en of meerdere mensen dit probleem hebben ??

  Reply
  • Joost
   Joost says:

   Je doet niets fout. Evasi0n heeft een update nodig. Wacht even op de update. We houden iedereen op de hoogte zodra de update is verschenen.

   Voor nu; herstel je iPad in iTunes en wacht even met jailbreaken.

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.