Jailbreaking.nl is begonnen als mijn hobby. Ik vind het leuk om te schrijven over een onderwerp die mij interesseert en de bijkomstigheid is dat anderen het blijkbaar leuk vinden om te lezen. Aangezien steeds meer mensen het leuk en handig vinden om op Jailbreaking.nl te zijn, heb ik hulp nodig. En dat hebben we gevonden. Verwelkom Sjouke Heeres!

We vallen direct met de deur in huis: Sjouke is 23 jaar en woonachtig in Bolsward (ik had er ook nooit van gehoord, maar het ligt ergens in Friesland!). Sjouke is sinds de dagen van de iPhone 3G en de iPod Touch 2G bezig met jailbreaken. Daarbij is Sjouke vooral geïnteresseerd in het schrijven van artikels over Tweaks en Handleidingen. We worden beide gemotiveerd door mensen te helpen met Jailbreaken en ook daarom zal Sjouke een prima aanwinst zijn voor Jailbreaking.nl.

Sjouke is een echte (!) Apple liefhebber, en beschikt dan ook over de volgende toestellen die ongetwijfeld zijn gejailbreaked:

 • iPhone 4S
 • iPad 2
 • iPod Touch 4G
 • Apple TV 2

Om deze toestellen te jailbreaken zijn er vaak een aantal stappen nodig, die voor de normale gebruiker complex kunnen zijn. Om zeker te zijn van de werking van de jailbreak test Sjouke deze jailbreakmethodes eerst. Op deze manier is het jailbreakproces van een hoge kwaliteit waar jullie vragen ongetwijfeld beantwoord zullen worden.

Naast het schrijven van berichten op de voorpagina wilt Sjouke ook actief worden op het forum waar vragen van jailbreakers staan die daar hun plekje verdienen.

Ik hoop dat jullie Sjouke van harte willen verwelkomen en we allen een leuke tijd met elkaar gaan hebben!

6 replies
 1. Sjouke
  Sjouke says:

  Bedankt Joost voor je uitgebreide introductie,

  Zo als ik zie heb je me al omschreven op een manier zo als ik het zelf ook zou doen, bij deze sluit ik me dan ook volledig bij jou bericht aan.
  Heb inderdaad al een hele verzameling Apple producten en zijn ook allemaal jailbroken, en hoop dat ik door mijn ervaringen anderen zo goed mogelijk kan helpen.

  Niet alleen voor vragen over jailbreaken maar ook problemen met tweaks (aanpassingen aan je OS) kunnen jullie bij mij terecht en dan zal ik je zo goed mogelijk proberen te helpen.

  Groeten Sjouke.

  Reply
 2. Henry
  Henry says:

  Welkom Sjouke! Haha .. Iemand die nog nooit van Bolsward heeft gehoord. Hoe bestaat het.

  Het enige tweak probleem die ik heb is met Celeste. Hier blijft de upgrade voor 5.01 maar uit. Waardeloos .. 😉

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.